kerstboom-met-Ko1-1024×768

Telegraaf praat poep over Defensie deel 2

Met gejuich werd hier in de bunker zojuist de post van de kokosmat geplukt, er was namelijk post van Defensie. Nee, we mogen helaas niet een testritje met de JSF komen maken, geen idee waarom niet overigens, neen, we kregen het langverwachte antwoord op ons Wob verzoek. He? Een wob verzoek aan defensie? Jullie zaten toch alleen Cition de strakke witte heupslip van het lijf te vragen? Neen. Herinnert u zich Roy Klopper nog? Inderdaad, dat was die nukubu sneue stukjestikker van de krant van Zwakker Nederland die een volstrekt kakartikel inleverde over Defensie en naaldbomen. Artikeltje hierrrr. Natuurlijk zal zijn yuppie Nuremberg defence zijn dat hij het voor de hypotheek deed. Maar dat is natuurlijk nog geen reden om gewoon volstrekte onzin in te leveren Roy. We hadden van Defensie nog het rapport zelf tegoed en ja, dat ligt nu ook voor ons. Zonder de bijlagen want Defensie en Retecool trekken daarin gezamenlijk op, informatie over de bunker is staatsgeheim.
Overigens voor de oplettende lezers, inderdaad, september tot en met november, das buiten de beslistermijnen van de Wob. Dus gaat Retecool Juridisch juichend de komende drie weken op een tropisch eiland van de dwangsom zitten bier drinken en paprika sjips eten? Nee hoor, want Defensie was zo superrelaxed bij de behandeling van het verzoek dat we geen ingebrekestelling hoefden te zenden, de wet Dwangsom is om onwillige bestuursorganen te motiveren te beslissen en Defensie was enorm welwillend. Emailtje met een informele statusupdate is dan genoeg. Lezen jullie mee Cition? Zo kan het dus ook. Bij deze het rapport.

Mocht Defensie overigens inmiddels besloten hebben om te gaan kappen dan hebben we, in ieder geval tot 20 december, hierna nog een suggestie wat er met die naaldbomen kan gebeuren. Kan Jeanine misschien nog zo’n extra Lockhead-Baksteen erbij kopen van de opbrengst.

kerstboom-met-Ko

En het gevraagde besluit, let u even op? Hoeveel November?

besluit defensie

  There are no comments

Add yours